North Carolina State University
Atrium Food Court Renovation & Expansion

Completion: 2011

 

This $4.8 million project transformed North Carolina State University’s iconic Atrium Food Court into an attractive and modernized space with exciting new food venues including several new “micro-restaurants”. The serving area was completely redesigned to improve flow and circulation, with twice the space as the previous servery. In addition, seating was increased form 370 to 435 seats by enclosing a section of the patio.  This four phase project also included the erection of a 4,000 sf temporary dining structure.

This project won the prestigious Loyal E. Horton Dining Award sponsored by the National Association of College and University Food Services. Our concept for this project was “Renewal of a Student Destination.”